Om Lea

IMG_5306

UDDANNELSER OG KURSER

Jeg er uddannet cand.psych fra Århus Universitet år 1998. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet – en 2-årig overbygning efter kandidatuddannelsen. Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening er jeg underlagt Psykologloven, hvilket betyder, at jeg har tavshedspligt og arbejder efter særlige etiske regler.

Jeg er trænet i Oplevelsesorienteret Samtaleterapi fra Institut for Samtaleterapi, Århus Universitet og har yderligere en psykoterapeutisk efteruddannelse for psykologer og psykiatere fra Kempler Instituttet.

Jeg har små 25 års kurser med mig udi mange forskelige typer af terapeutiske retninger såsom Kognitiv Adfærdsterapi (CBT), Acceptance and commitment Therapy (ACT), Mentaliseringsbaseret terapi (MBT), Eksistentiel terapi, Hypnoterapi, Par- og Familieterapi, Tegneterapi og Sandkasseterapi. 

Jeg har kurser i Marte Meo systemet, i psykologisk testning og udredning, i erhvervstestning, i psykiske lidelser og personlighedsforstyrrelser, i afhængighed og misbrug, i sexologi og meget meget mere.

Jeg har desuden en 2 årig healer uddannelse indenfor Heart Flow Worldwide systemet og har taget Heart Flow uddannelsen bestående af 6 kursusrækker samt er uddannet som Heart Flow fascilitator i Daylesford, Australien, hvilket giver mig tilladelse til, at uddanne andre i Heart Flow Worldwide teknikkerne.

Sluttelig er jeg mindfulness- og meditations coach, spirituel coach, regressionsterapeut.