Praktiske oplysninger

FIRMA NAVN Psykolog og alternativ behandler Lea Linnet

ADRESSE Hesselballevej 47, 6040 Egtved

TELEFON 42476565

EMAIL Lealinnet@tutamail.com og Lealinnet@gmail.com

HJEMMESIDE Hjertepsykologi.dk

CVR NR 26786029

Firmaet Psykolog Lea Linnet er AKKREDITERET år 2021 af Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS) med max point.

AFBUD
Har du behov for at melde afbud skal dette gøres inden kl. 16 dagen før du har en aftale hos mig. For sent afbud eller udeblivelse koster det fulde beløb. Er du syg eller har barn syg kan du i stedet konvertere timen til et online møde. Du kan melde afbud til mig pr telefonsvarer, sms eller mail. Jeg checker det hele alle hverdage.

BEHANDLINGSFORMER
Du kan både møde op i min fysiske klinik eller vi kan tage et videomøde via Videopsykologen på www.sundhed.dk eller via Microsoft teams, der er fuldt krypteret – både for individuelle og gruppe samtaler – endvidere har jeg betalingsudgaven af Zoom, der også er krypteret. Rådgivningssamtaler er endvidere tilladte at have pr tlf.

TRÆFFETIDER  
Ring eller skriv og jeg vender hurtigst muligt tilbage. 
Skriv ikke personfølsomme oplysninger, hvis du ikke anvender sikker/krypteret mail. Ønsker du at maile personfølsomme oplysninger, som f.eks. 
– en beskrivelse af din problemstilling, 
– hvad du ønsker hjælp til, 
– cpr.nr., så jeg kan hente henvisning fra egen læge

Så send mig i stedet en mail, hvor du blot beder mig om at sende en sikker og krypteret svarmail til dig, så er dine oplysninger/data sikret og krypteret, når du besvare denne mail fra mig.

Jeg foretrækker, at du bestiller tid og generelt kontakter mig via email Lealinnet@tutamail.com da denne mail adresse er sikker/krypteret mail ifølge Persondataforordningen.

Jeg behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.

PRIVATE KLIENTER
Jeg modtager private klienter i såvel individuelle forløb og parforløb for voksne, som individuelle forløb for børn og unge, eller i gruppeforløb, såsom fx MBSR.  Prisen for en session på 50 minutter er 1000 kr. Tilskud fra Sygeforsikringen ’danmark’ pr konsultation for selvbetalere er aktuelt kr. 300 kr. pr session.

Jeg har samarbejdsaftale med sundhedsforsikringen Prescriba, AS-3 amt PrimaCare.

FØRSTEHJÆLP
Senest hvert 2. år tager jeg et genopfriskningskursus i hjerte-lunge redning og evt. anden relevant udgave af fysisk førstehjælp.

UTILSIGTEDE HÆNDELSER
Alle i sundhedsvæsenet kan blive involveret i en utilsigtet hændelse. Formålet med rapportering af utilsigtede hændelser er forbedring af patientsikkerheden. Oplever du nogen utilsigtede hændelse i min klinik rapporteres dette til Dansk Patientsikkerhedsbase via www.stps.dk/uth